Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csatlakozhatnak a válogatottakhoz az Inter játékosai

Noha az elmúlt hétvégi meccshalasztás és kötelezően elrendelt karantén miatt szóba került, hogy a hatósági korlátozások azt sem teszik lehetővé, hogy az Inter játékosai részt vegyenek az aktuális világbajnoki selejtezőkön, úgy tűnik, mégis utazhatnak…

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a hétfői napon az Inter összes játékosát újra tesztelték, mindenkinél negatív eredményt hozott a koronavírus-teszt, így nincs akadálya annak, hogy a meghívott játékosok csatlakozzanak a nemzeti csapatokhoz.

Több forrás beszámolt róla, hogy így Romelu Lukaku elutazott a belgákhoz, akik szerdán Wales ellen otthon, vasárnap pedig a csehek ellen, idegenben lép pályára. Mindemellett az Azzurri szövetségi kapitánya, Roberto Mancini is számít az Inter olasz válogatott labdarúgóira.

Mint ismeretes, az olasz éllovas csapatából korábban Samir Handanovic és Danilo D’Ambrosio után múlt csütörtökön Matías Vecino és Stefan de Vrij is megfertőződött a koronavírussal, így hatósági utasításra négy napra minden közös csapatprogramot töröltek, ezzel együtt a szombati bajnoki mérkőzést is.