Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Gareth Bale elmondta, hogy mi a terve a kölcsön lejárta után

A jelenleg a Tottenham Hotspur csapatában játszó walesi szélső, Gareth Bale elárulta, hogy vissza akar-e térni a Real Madridhoz, ha lejár a kölcsönszerződése az angoloknál. 

Gareth Bale jelenleg kölcsönben futballozik a Tottenhamnél egészen júniusig, de az eddig még képlékeny, hogy utána mi lesz. A walesi szélső a legutóbbi interjújában tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta a tervét, miszerint a kölcsön lejárta után vissza akar térni Madridba. A 31 éves támadót szerződése 2022-ig köti a Real Madridhoz, így még lenne egy szezonja a királyi gárdánál a visszatérése után.

Bale a jelenlegi idényben 25 mérkőzésen léphetett pályára a Spurs színeiben minden sorozatot figyelembe véve, ezeken pedig 10 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. A játékos azonban ezek ellenére sem volt képes a folyamatos kezdő helyet kiharcolnia magának José Mourinhónál, és úgy néz ki, hogy Bale nem is fogja véglegesen áttenni a székhelyét a Londonba.

“Az hogy jön az Európa-bajnokság, nem fogja elvonni a figyelmem a jövőmről”

– nyilatkozta Bale kedden.

“Az eredeti terv eddig is az volt, hogy csak egy szezont játszom a Spursnél, és az Eb után még marad egy évem Madridban, szóval azt tervezem, hogy visszamegyek. Ha őszinte akarok lenni, mindig is ez volt a tervem. Az elmúlt néhány év során minden bizonnyal most játszhattam a legtöbbet. Frissnek és késznek érzem magam. Mindig is úgy gondoltam, amikor nem mentek jól a dolgaim egy klubnál, hogy jobb mentálisan egy kicsit eltávolodni az ottani környezettől. Ez mindenképpen előnyös lehet. Most viszont Wales meccseire fókuszálunk, amik nagyon fontosak a számunkra. Elfelejtjük a klubjainkat és csak erre koncentrálunk.”

Bale eddig 251 mérkőzésen szerepelt a Real Madrid színeiben, amelyeken 105 gólt és 68 gólpasszt jegyzett, de nagyon hamar kiesett Zinedine Zidane kegyeiből, miután újra kinevezték vezetőedzőnek, és a 2019/20-as szezonban csak 20 találkozón adott neki lehetőséget.