Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Üzent csapatának a Juventus sérült sztárja

A Juventus vasárnapi arcpirító veresége után a torinói csapat sérült klasszisa azzal kapcsolatban osztotta meg gondolatait, hogy mennyire sajnálja, hogy jelenleg nem tud segíteni csapatának…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paulo Dybala (@paulodybala) által megosztott bejegyzés

A Juventus térdsérüléssel bajlódó argentin kiválósága, Paulo Dybala a minap a következő üzenetet tette közzé Instagram-oldalán:

“Semmi sem tenne boldogabbá annál, ha segíthetnék a csapatomnak ezekben a hónapokban. A szenvedés legalább akkora számomra, vagy még nagyobb, hogy nem lehetek ott a csapattársaimmal a pályán. Hátra van még két hónap a szezonból, most kell igazán egységesnek lennünk, jobban mint valaha. Folytatom az edzéseket, és alig várom, hogy a szünet után visszatérjek a csapattársaim közé. Mi vagyunk a Juve!”

A 27 éves argentin csatár pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül már mostanra tovább húzódott, és még mindig nem egészséges. Jelenleg továbbra sem tudja senki, hogy meddig nem játszhat még, vagy hogy egyáltalán mi baja, miközben a sajtóban egyre többet pletykálnak a nyári távozásáról.

Az olasz rekordbajnoknál kétségtelenül kialakult krízishelyzet ellenére Cristiano Ronaldo jövője továbbra is biztosított a klubnál.