Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern is kinézte magának a Real távozóját – sajtóhír

Miután a felek közt megszakadtak a tárgyalások, és a Real Madrid szélsője nyáron szabadon igazolhatóként távozhat, egyre több csapatnál merül fel a leigazolásának lehetősége, szigetországi klubok mellett már nívós német érdeklődője is akad…

Az AS információi szerint a BL-győztes Bayern München csapata előrehaladott tárgyalásokat folytat a Real Madrid lejáró szerződésű középpályása, Lucas Vazquez képviseletével a játékos nyáron történő leigazolásával kapcsolatosan.

A “királyi gárda” 29 esztendős saját nevelésű szélsője évek óta alapembere Zinédine Zidane együttesének, szezononként rendszerint akár 30 bajnokin szerepel, az aktuális kiírásban már 22 La Liga-mérkőzésen, és 31 tétmeccsen lépett pályára. Vázquez az első csapatban való 2015-ös debütálása óta közel 250 alkalommal húzhatta már magára a “blancók” szerelését. Korábban kizárólag kölcsönben hagyta el a csapatot, a 2014-2015-ös szezont az Espanyol alkalmazásában töltötte.

Vázquez aktuális szerződése az idény végéig érvényes, így amennyiben valóban nem tudnak megállapodni a folytatásról, szabadon igazolhatóként választhat csapatot magának. A hírek szerint azonban nem csak a bajorok vetettek szemet a szolgálataira, a szigetországi sajtó úgy tudja, hogy az Arsenal és a Tottenham is szívesen látná őt soraiban.