Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított csapatával az olasz válogatott támadó – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoria gárdája a keddi napon fontos bejelentést tett rutinos támadójával kapcsolatban…

 

A Sampdoria bejelentése értelmében a genovai egyesült tapasztalt csatára, Manolo Gabbiadini 2026-ig meghosszabbította jövő nyárig érvényes szerződését klubnál. A 29 éves játékos amennyiben kitölti az új megállapodást, jó eséllyel a Blucherciati labdarúgójaként fogja befejezni pályafutását.

A 11-szeres olasz válogatott támadó annak idején az Atalantában nevelkedett, mégis karrierje legnagyobb részét a genovaiak alkalmazásában töltötte. Első szerepvállalása során 2013 és 2015 között másfél idény alatt 50 mérkőzésen 19 gólig jutott a csapat színeiben, majd kipróbálta magát a Napoli és a Southampton színeiben, mígnem 2019 januárjában visszatért a Samphoz, melynek soraiban az előző kiírásban 11 találatot szerzett. Gabbiadini az aktuálisan futó idény nagy részében sérülésekkel bajlódott, hét fellépésről egyetlen bajnoki találattal bír, de mindössze március elején tért vissza, első gólját is ebben a hónapban szerezte a Cagliari ellen.

A Sampdoria 28 forduló alatt szerzett 35 pontjával a Serie A tizedik helyén tartózkodik, biztonságos távolságban a kiesés elleni harcban érdekelt csapatoktól.