Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a Real Madrid CR ügyében – sajtóhír

Miután az utóbbi időben a világsajtóban felmerült a Juventustól való távozásának lehetősége, és egyre valószínűbb lehet a Real Madridhoz való visszatérése, Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatban most egészen mást közölt a spanyol sajtó…

A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici a közelmúltban erősítette meg, hogy Cristiano Ronaldóval képzelik el a csapat jövőjét, míg a minap a spanyol Cope egyértelműen kijelentette, hogy a Real Madrid együttesének nem áll szándékában korábbi játékosa visszaszerzése, mivel sokkal inkább fiatalabb támadók leigazolásában gondolkodnak.

Mint ismeretes, a torinóiak BL-kiesését követően az olasz sajtó és a szakértők ízekre szedték Ronaldót, akinek lélektelen játéka és a sorfalban elkövetett végzetes hibája miatt legfőbb bűnbaknak lett kikiáltva, így sokak szemében nem kívánatos személy lett a torinói klubnál. CR7 bár rengeteg gólt szerez, kevésbé veszi ki a részét a csapatjátékból, és a fontos mérkőzéseken rendszerint indiszponáltan teljesít, így követelik sokan a távozását az olasz rekordbajnoktól.

A 36 esztendős portugál klasszis annak idején 2009 és 2018 között erősítette a “királyi gárdát”, és túlzás nélkül állíthatóan a világ legjobb játékosai közé emelkedett ezen időszakban. A csapat sem járt rosszul CR7 alkalmazásával, hiszen a jelentős marketing értéke mellett eredményesek is voltak vele, többek közt négyszer megnyerték a Bajnokok Ligáját.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében távozott a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 123 mérkőzésen 95 gólt szerzett és minden évben megnyerték a bajnokságot, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát.