Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo álma, hogy visszatérjen a Real Madridba – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo legnagyobb vágya az, hogy visszatérjen a Real Madridba, de a döntés csakis a királyi gárda kezében van.

Úgy tűnik, hogy a közeljövőben újra habfehér mezben láthatjuk játszani Cristiano Ronaldót, legalábbis ha lehet hinni a napokban felmerült pletykáknak. A spanyol AS információi szerint ráadásul a portugál támadó szeretne mindenáron visszatérni a spanyol fővárosba, és jelenleg nincs is nagyobb vágya ennél. Ronaldo a Real Madridban töltötte karrierje legjobb éveit, 4 Bajnokok Ligáját és 4 Aranylabdát nyerve, mindemellett pedig a klub valaha volt legtöbb gólt szerző játékosa is lett 459 találattal 439 mérkőzésen.

Cristiano Ronaldo 2018-ban hagyta el a Real Madridot 100 millió euró ellenében és csatalkozott a Juventushoz, ami sorra esett ki a Bajnokok Ligájából még a portugál jelenlétével is, ahogy az történt legutóbb a Porto ellen. Mindez hatalmas érvágás a Juve projektjében, amelyben a cél a BL-győzelem volt, de Ronaldónak is személyesen, aki növelni szerette volna a BL-trófeái számát. Jelen helyzetben azonban az AS szerint csak a Real Madrid tudná megadni neki ennek a lehetőségét.

Ahogy a Real Madrid-közeli spanyol lap írja, Cristiano Ronaldo Torinóból is közelről követi korábbi klubja teljesítményét, és azzal is tisztában van, hogy milyen problémákkal küzd a jelenlegi keret. Tisztában van azzal, hogy egy fiatal csapatot próbál felépíteni jelenleg a Real Madrid, amiben rengeteg lehetőség van, és a jelenléte csak javíthatna a fiatalok teljesítményén, nem beszélve a gólok hiányáról is.

36 évesen visszatérni Madridba egy új motivációt adna neki, amivel fenntarthatná a jó teljesítményét karrierje hátralévő éveire. Még ilyen “korosan” is, a gólokra való éhsége nem csökkent: a jelenlegi szezonban 32 meccsen eddig 27 találatot jegyzett.

Mindemellett Ronaldo hatalmas érzelmi löketet is adna a Real Madrid szurkolóinak, akik nem titkoltan eddig is a visszatérésében reménykedtek. A portugálnak egy éve maradt hátra a szerződéséből a Juventusnál, ami pénzügyileg is kedvező lenne a Real Madrid számára, ahogy a Juventus számára is, hiszen így megszabadulnának a hatalmas fizetésétől. 

Egy Ronaldóhoz közeli forrás az AS-nek megerősítette:

“Cristiano távozása a Juventusból nem lenne probléma, ha a Real Madrid eldöntené, hogy visszatérjen-e hozzájuk vagy sem”