Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo majd’ megőrült a meg nem adott gólja után – videóval

Ahogyan arról beszámoltunk, a szombati esti világbajnoki selejtezőjén a portugál válogatott kétgólos előnyből csak 2-2-es döntetlent játszott Szerbia ellen, pedig könnyen megnyerhették volna az összecsapást…

Portugália úgy játszott 2-2-es döntetlent Szerbia ellen a szombat esti világbajnoki selejtezőjén, hogy a 92. percben Cristiano Ronaldo szabályos gólt szerzett, hiszen a labda már teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mire a szerb hátvéd tisztázni tudott. Mindez tökéletesen látható volt a felvételeken, de mivel nem volt gólvonal-, és videóbíró-technológia a mérkőzésen, a holland Danny Makkiele játékvezető és stábja úgy döntött, hogy nem született érvényes találat.

A döntés hevében CR7 először kis híján az asszisztenst, majd a játékvezetőt lincselte meg, utóbbi egy sárga lappal próbálta lenyugtatni az ötszörös aranylabdást, aki pár perccel később rendkívül feldúltan fejezte be a találkozót. Ronaldo a lefújást követően lefelé sétálva, dühében még a csapatkapitányi karszalagot is akkurátusan földhöz vágta.

Az elképesztő blama után a portugálok és a szerbek négy-négy ponttal állnak az A csoport élén, megelőzve a hárompontos Luxemburgot, amelyhez a következő alkalommal Ronaldóék kedden látogatnak a harmadik fellépésre, miközben a szerbek Azerbajdzsánba utaznak. Az ötös csoport tagja még a két vereséggel rajtoló Írország.