Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: a magyarok San Marinónak, a lengyelek Andorrának rúgtak egy hármast – videóval

A magyar válogatott a Lengyelország elleni pontszerzést követően magabiztosan győzött San Marinóban világbajnoki selejtezőn. Az I jelzésű csoport másik mérkőzésen Robert Lewandowskiék hasonlóan könnyű sikert arattak Andorrával szemben.

Az immáron négypontos magyarok már a 13. percben vezetéshez jutottak alacsonyabban jegyzett ellenfelükkel szemben: a tizenegyest a csapatkapitány, Szalai Ádám értékesítette, akinek tehát két meccsen két gólja van a friss selejtezősorozatban. Marco Rossi legénysége néhány perc múlva könnyedén megduplázhatta volna előnyét, ám az újabb büntetőrúgás kimaradt, Sallai Roland hibázott. A fordulást követően aztán éppen a Freiburgban légióskodó Sallai volt eredményes, majd a hajrában a csereként beálló Nikolics Nemanja alakította ki a végeredményt – a többszörös gólkirály a meccs történéseihez hűen szintén tizenegyesből vette be a San Marino-i kaput.

A magyar válogatott a 4 pontjával jelenleg a csoport harmadik helyén áll, szerdán Andorra ellen jöhet a folytatás.

San Marino – Magyarország 0–3 (0-1)
Gólszerzők: Szalai Á. (13. – büntető), Sallai (71.), Nikolics (88. – büntető)

A találkozó videós összefoglalója:

Hamarosan…

A lengyelek számára elsősorban Lewandowski szállította a három pontot: a Bayern München klasszisa a 30. és az 55. percben is betalált, amivel meg is pecsételte az ellenfél sorsát. Paulo Sousa alakulata a meccs legvégén újabb találatot rámolt be Karol Swiderski révén, így alakult ki a háromgólos különbség.

Lengyelország – Andorra 3–0 (1-0)
Gólszerzők: Lewandowski (30., 55.), Swiderski (88.)

A találkozó videós összefoglalója:

A I-csoport aktuális állása: