Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Sassuolo középpályása érkezhet nyáron – sajtóhír

A 23 éves középpályás iránt januárban is érdeklődtek topcsapatok, ám akkor nem akart váltani, de a nyáron már mindenképpen eligazolna egy erősebb együttesbe.


Olasz sajtóinformációk szerint a Sassuolo labdarúgója, Manuel Locatelli szeretne szintet lépni és nagyobb csapathoz igazolni, a Juventus pedig szívesen tudná a soraiban, így a nyár folyamán megköttethet az üzlet a két fél között a játékos átigazolásáról. A 23 éves irányító középpályás kontraktusa 2023-ig szól jelenlegi klubjával, piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

A Zebrák vezetőedzője, Andrea Pirlo mindenképpen szerződtetni akar egy belső középpályást, és a hírek szerint nagyon kedveli a nyolcszoros olasz válogatott labdarúgó játékát. A Juventus 40-45 millió eurót sem sajnálna az AC Milan korábbi játékosáért.

Locatelli 2018-ban került kölcsönbe a Sassuolóhoz a milánói Piros-feketéktől, majd 2019-ben végleg megvásárolták őt 12,5 millió euróért. A két idénye alatt 90 tétmérkőzésen lépett pályára a Fekete-zöldek színeiben, ezeken 6 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.