Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U21-es Eb: az olaszok és a spanyolok is hozták a papírformát

Hozta a kötelezőt, így továbbjutott a csoportból mind az olasz, mind pedig a spanyol válogatott.

Hiába a szlovénok pontmentése a cseh válogatott ellen, 1 pontjukkal szinte esélytelenként várhatták az összecsapást a továbbjutásra éhező olasz válogatottal szemben, akik két döntetlennel a hátuk mögött várták a továbbjutásról döntő összecsapást.

Az olaszok ennek fényében szinte azonnal nekimentek ellenfelüknek, amelynek az első 25 percben 3 gól lett az eredménye, Maggiore, Raspadori és Cutrone góljainak révén, aki még az első félidő hajrájában tudott volna duplázni, de kihagyta az Olaszország számára megítélt büntetőt.

Végül a játékos a második játékrészben megrúgta a második gólját is, így beállítva a 4-0-es végeredményt amellyel a csoport második helyén jutott tovább az olasz válogatott.

Olaszország U21  – Szlovénia U21 4-0 (3-0)
Gólszerzők: Maggiore (10.) Raspadori (19.) Cutrone (25. ill 50.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

Olasz riválisával ellentétben a spanyolok magabiztosan kezdték a tornát, így az összecsapás előtt 4 ponttal szinte biztosak lehettek a továbbjutásukban, amely a cseh válogatott elleni mérkőzésen sem inogott meg egy pillanatig sem.

Az első játékrész tempója ugyan inkább hasonlított egy barátságos mérkőzésre, a fiatal rákapcsoltak a második etapban és Gomez duplájának köszönhetően beállították a 2-0-es végeredményt, amely győzelmet és csoport elsőséget ért a spanyol válogatott számára.

Spanyolország U21  – Csehország U21 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Gomez (69. ill 78.) ill. –
Kiállítás: – ill. –