Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb BL-párharcot rendeznek semleges helyszínen

Az érintett csapatok hivatalos bejelentése értelmében a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében esedékes egyik párharc mindkét mérkőzését semleges helyszínen rendezik meg a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő beutazási korlátozások következtében…

A keddi hivatalos bejelentések értelmében a Bajnokok Ligája 2020-2021-es kiírásának negyeddöntőjében az FC Porto és a Chelsea negyeddöntő-párharcának mindkét mérkőzését a sevillai Ramón Sánchez-Pizjuán Stadionban rendezik meg.

A párharc első mérkőzésén április 7-én portugálok, az április 13-i visszavágón a londoniak lesznek papíron a pályaválasztók.

A BL nyolcaddöntői során a Manchester City-Borussia Mönchengladbach és az RB Leipzig-Liverpool párharcok mindkét mérkőzését semleges pályán, a budapesti Puskás Arénában rendezték meg, és idén tavasszal a BL-ben és az El-ben is számtalan nemzetközi mérkőzést neutrális környezetben bonyolítanak le a különféle hatósági korlátozások következtében.

Ugyanakkor a Chelsea szép emlékeket őriz az andalúziai stadionról, hiszen december 2-án ebben létesítményben 4-0-s győzelmet aratott a Sevilla felett a csoportkörben.