Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Amikor megtudtam, egész este sírtam…”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az elmúlt hétvégén eldőlt, hogy a magyar válogatott Andorra elleni világbajnoki selejtezőjén megsérülő középpályása térdszalag-szakadást szenvedett és hosszabb kihagyásra számíthat…

A magyar válogatott sérült középpályása, Kalmár Zsolt a minap klubcsapata, az FC DAC 1904 honlapja részére kendőzetlenül beszélt sérüléséről és a diagnózis realizálásának pillanatairól:

“Először is szeretném mindenkinek megköszönni a kedves és bátorító szavakat. Nagyon jólesett, sajnos nem tudtam az összesre válaszolni. Köszönöm szépen. Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám. Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!”

A 25 éves középpályás ezáltal biztosan kihagyja a tavalyról idén nyárra halasztott Európa-bajnokságot, és klubcsapata, az FC DAC 1904 sem számíthat rá a rájátszásban, ahol csapatkapitányként ezúttal is ihletett formában teljesít. A szlovák bajnokság tavalyi legjobb játékosának megválasztott Kalmár az aktuális szezonban középpályás létére 13 találatával vezette a Fortuna Liga góllövőlistáját, azonban ahogy a tavalyi szezonban, úgy az ideiben ismét hátráltatja őt egy komolyabb sérülés.

Mielőbbi teljes felépülést kívánunk!