Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo megalázta az Atalanta játékosát

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta csapatának húzóembere a minap Cristiano Ronaldóval kapcsolatban osztott meg a nyilvánossággal egy számára mindenképpen kellemetlen történetet…

 

Az Atalanta nem mellesleg már a Juventus által is élénken figyelt német válogatott szélsője, Robin Gosens a minap bevallotta, hogy kényes emlékeket őriz Cristiano Ronaldóval kapcsolatban, amikor egy Juventus elleni mérkőzésen mezt szeretett volna cserélni az ötszörös aranylabdás klasszissal:

“Egy Juventus elleni meccs után, szerettem volna beteljesíteni az álmom, megszerezni Ronaldo mezét. A lefújás után az első dolgom az volt, hogy odamentem hozzá és megkérdeztem: “Cristiano, elkérhetem a mezedet?” Neki pedig egy határozott NEM volt a válasza. Megalázva éreztem magam és kicsinek. Ismered azt a pilanatot, amikor valami kínos történik és te azon gondolkodsz valaki észrevette-e? Ezt éreztem akkor és megpróbáltam elrejteni az érzelmeimet.”

A Juventus és az Atalanta május 19-én Reggio Emiliában csap össze legközelebb a Coppa Italia döntőjében, kíváncsian várhatjuk, hogy jön-e a reváns, vagy beteljesül-e végre a német légiós álma.