Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fehérvár: “lejtőn lefelé játszott az ellenfél…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) vasárnapi játéknapján a MOL Fehérvár emberhátrányban gól nélküli döntetlent ért el a Kisvárda otthonában…

 

Az összecsapást követően a MOL Fehérvár élére újonnan kinevezett Szabics Imre elégedett volt játékosai vezetőedzői debütálása alkalmával nyújtott küzdőszellemében:

“Az első félidőben, amíg egyenlő létszámban voltunk a pályán, domináltuk a mérkőzést, de aztán a mérkőzés képét teljesen átírta a kiállítás. A játékosok nem jelesre, hanem tízesre vizsgáztak mentalitásból, hiszen egyrészt kevesebben voltunk, másrészt a nagy szél miatt olyan volt, mintha a hazaiak lejtőn lefelé futballozhatnának. Le a kalappal a csapat teljesítménye előtt. Kíváncsi voltam, a játékosok tétmeccsen hogy tudják azt a mentalitást képviselni, ami minket, az edzői stábot is jellemez, és ebből a szempontból nagyon jól teljesítettek.

Ezt a küzdőszellemet várom el hétről hétre, természetesen akkor is, amikor 11-en játszunk. Meglehetősen kusza héten vagyunk túl, a keret egy részével már csütörtökön tudtunk dolgozni, de egy másik része csak pénteken, a harmadik része pedig csupán szombaton tudott bekapcsolódni a munkába. A mai meccset is kicsit ez az összevisszaság jellemezte, ami a hetünket. Vissza kell néznem a mérkőzést, de Fiola Attila mindkét sárgája jogosnak tűnt, figyelmesebbnek kell lennie a jövőben.”

A harmadik helyezett Fehérvár már tíz ponttal van lemaradva a második Puskás Akadémia mögött, a következő fordulóban az Újpest csapatát láthatják majd vendégül a MOL Aréna Sóstóban.