Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Riválisától igazolna támadót az Atletico Madrid! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a listavezető Atletico Madrid együttese a nyári átigazolási időszakban tovább erősítené a csatársorát. Legújabb célpontjuk a Villarreal támadója, Gerard Moreno.

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid tovább szeretné erősíteni a támadósorát. A Marca legfrissebb beszámolója alapján Diego Simeone első számú kiszemeltje erre a feladatra nem más, mint a Villarreal gólvágója, Gerard Moreno. A 28 esztendős támadó ebben a szezonban is remekel, hiszen 24 bajnokin 19 gólnál és 5 gólpassznál jár. A La Ligában csak Lionel Messi volt nála eredményesebb (23) az idei kiírásban. Az Atleticonak azért lehet szüksége támadóra, mert Luis Suárez már 33 esztendős, Moussa Dembele kölcsönben szerepel csak náluk, míg Alvaro Moratát a Juventus vette kölcsön. Simeone még Joao Felixre számíthat támadófronton, ám egyes hírek szerint kész tőle megválni a nyár folyamán. A hírek szerint a Villarreal csak akkor hajlandó elengedni Morenót, ha egy csapat kész kifizetni a szerződésében szereplő 100 millió eurós kivásárlási árat. A spanyol sajtó biztosra veszi, hogy az Atletico nem fog ennyi pénzt adni egy támadóért, aki két nap múlva betölti 29. életévét.

Moreno 2018 nyara óta áll a Villarreal szolgálatában. A klub színeiben eddig 171 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 75 gól és 24 assziszt a mérlege. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.