Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alejandro Gómez szomorú, ha az Atalantára gondol

A Papu becenévre hallgató 33 éves argentin labdarúgó a mai napig nem teljesen érti, hogy miért kellett távoznia, azonban boldog, hogy a Sevillához szerződött.


Alejandro “Papu” Gómez hét esztendőt követően januárban hagyta el az Atalantát és igazolt a Sevillához, miután megromlott a kapcsolata Ganpiero Gasperini vezetőedzővel. Az argentin futballista először nyilatkozott a távozásával kapcsolatos érzéseiről.

Gasperini és Papu kapcsolata akkor romlott meg, amikor az FC Midtjylland elleni a Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében a vezetőedző arra kérte őt, hogy a csatár mögötti szerepéből inkább húzódjon ki a jobbszélre mert ott több haszna lehet, ám az argentin ezt nem helyeselte, amelyet normál körülmények között adott a 63 éves szakember tudtára, ám Gasperini erre keményen berágott és a helyére becserélte Ilicicet. A hírek szerint az öltözőben majdnem tettlegességig fajult a vita a futballista és a vezetőedző között.

“Még mindig próbálom kibogozni, hogy miért is kellett távoznom. Szerintem nem csak az én hibám, ami történt. Mindesetre jó döntést hoztam azzal, hogy távoztam. Ha Bergamóra gondolok, mai napi szomorú leszek. Arra is nehezen tudom rávenni magam, hogy megnézzem az Atalanta meccseit. Fáj nézni a korábbi csapattársaim. Mindenesetre boldog vagyok, mert jól szerepelnek” – nyilatkozta a Sky Sports-nak Gómez.