Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: már ezen a héten kirúghatják Pirlot

Olaszország legnépszerűbb napilapja, vagyis a Corriere della Sera már jó ideje faragja a Juventus kispadján ülő Andrea Pirlot. A liberális médiatermék szerint a torinóiak illetékesei már fel is vették a kapcsolatot egy lehetséges utóddal.

A Corriere della Sera bár nem temeti még Pirlot az első edzői kihívását illetően, de szinte biztosra veszi, hogy az eredmények kedvezőtlenül alakulása esetén már ebben a hónapban kirúgják.

A lap szerint akár egy holnapi vereség a Napoli ellen megpecsételheti Pirlo sorsát a Juventus-nál. Mint ismert, a „Zebrák” holnap pótolják a harmadik fordulóból elhalasztott bajnokijukat. Állítólag hasonló jelentősége lehet a jövő héten esedékes, Atalanta elleni derbinek is a Serie A-ban.

A tét hatalmas a Juve számára, lévén minimum a negyedik helyre oda kell érniük, hogy a következő idényre is biztosított legyen a klub indulása a Bajnokok Ligájában, ahonnan idén már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerültek. Ha a Pirlo okozta káresemények bekövetkeznek, akkor jöhet el az utód ideje. Ő pedig nem lesz más, mint a gárda korábbi edzője, Massimiliano Allegri. Az 53 éves szakember 2014. és 2015. között öt bajnoki címhez segítette az “Öreg Hölgyet”.