Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “nem játszottunk elég jól…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid együttese 3-1-es győzelmet aratott a 2019-es győztes Liverpool felett a 2018-as döntő “megismétlése” alkalmával…

A vereség után a Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp különösen az első félidővel nem volt kibékülve, később már jobban muzsikált csapata, de így is nagyon nehéz helyzetbe kerültek a Real Madrid elleni párharcban:

“Ha el akarsz jutni az elődöntőbe, akkor azt ki kell érdemelned. Ma nem így teljesítettünk, főleg az első félidőben. Az egyetlen jó dolog, amit ki tudok emelni a gólunkon kívül, az az, hogy ez még csak a párharc első felvonása volt. Egyszerűen nem játszottunk eléggé jól ahhoz, hogy problémákat okozzunk a Real Madridnak. Megkönnyítettük a dolgukat, de ezek a hibák előfordulhatnak. Nem érdemeltünk többet az egy rúgott gólunknál, de a második félidő már oké volt. Mentőövet ad ez nekünk.

Hogy miért cseréltem le Naby Keitát már az első félidőben? Nem nagy sztori, taktikai okai voltak a cserének, de abban a pillanatban többet is cserélhettem volna, nem csak egyet. A második félidőben gyorsabbak voltunk a labdával. Ha eladjuk a labdát a rossz pillanatokban, a Real Madrid támadásainak a gyorsaságával nem lehet mit tenni már. Ha jókor veszíted el a labdát, akkor nincs baj. Sokszor elrontottuk a passzokat, és sokszor könnyű passzokat.”

A párharc visszavágójára jövő szerdán 21 órai kezdettel kerülhet sor az Anfield Roadon.