Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin irányítót szemelt ki az Atlético Madrid – sajtóhír

Egybehangzó spanyol lapértesülései szerint az Atlético Madrid komolyan fontolóra vette az Udinese argentin karmesterének nyári megszerzését…

Spanyol lapértesülések szerint a játékos iránt már jó ideje érdeklődést mutató Inter és Liverpool csapata mellett Diego Simeone kérésére az Atlético Madrid vezetősége is meg fogja kísérelni az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese argentin karmestere, Rodrigo De Paul leigazolását.

A 26 esztendős argentin zsugás négy évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 176 találkozó alatt 31 gólt szerzett a Bianconeri szerelésében. De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már 21 alkalommal viselhette az Albiceleste szerelését. Az aktuális bajnoki szezonban hat-hat találatot és előkészítést regisztrált 28 pályára lépés alkalmával.

De Paul az évad elején a pletykákra reagálva elárulta, hogy az aktuális szezont mindenképpen az udineiektől fejezi be, de arról egyelőre nem tett említést, hogy a folytatást merre képzeli el. A várakozások szerint klubváltása előreláthatólag 50 millió euró körüli összeg ellenében kerülhet sor.