Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországban már tudják, mikor igazol Mbappé a Real Madridba – sajtóhír

Kylian Mbappé szerződése 2022-ben jár le a Paris Saint-Germainnél, és eddig minden ajánlatot elutasított a hosszabbításra. Ezek után egyre biztosabbá válik, hogy a francia támadó a Real Madridban köt ki, és Spanyolországban már azt is tudni vélik, hogy mikor érkezik. 

Kylian Mbappé hamarosan tényleg a Real Madrid játékosa lehet, legalábbis ezt állítja a spanyol újságíró, Josep Pedrerol, aki szerint a klubváltás már a nyáron bekövetkezhet.

“Már korábban is megmondtam, hogy a Real Madrid első számú célpontja Haaland és Mbappé, illetve Alaba”

– nyilatkozta Pererol a spanyol El Chiringuito című műsorban.

“Alaba a könnyebb célpont és meglátjuk, hogy Haaland eladásába belemegy-e a Dortmund. Azonban én úgy tudom, hogy a Real Madrid leginkább Mbappé és Haaland leigazolásában bízik. Szerintem jelenleg sokkal könnyebben tudnák elhozni Mbappét, mint Haalandot, és legjobb tudomásom szerint már az üzlet is megköttetett, és Mbappé a következő szezonban már a Real Madrid játékosa lesz. Azt még meglátjuk, hogy mennyire fogja megérni ez a Realnak pénzügyileg.

Pedrerol megerősített egy korábbi híresztelést, miszerint a PSG egy Real Madrid játékost kér Mbappé játékjogáért cserébe.

“Azt még hozzá kell tennem, hogy Leonardo még mindig szeretné megszerezni Viníciust az üzlet részeként. Azt még meglátjuk, hogy mit gondol erről ő maga és a Real Madrid.”