Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kórházban ápolják az AS Roma ikonját

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz válogatott március végi világbajnoki selejtezői során számtalan játékos és stábtag fertőződött meg a koronavírussal, a legfrissebb hírek szerint az Azzurrinál ezen mérkőzéseken debütáló segédedzőt kórházba is szállították…

 

Az olasz sajtó pénteki beszámolói szerint elővigyázatosságból kórházba szállították Rómában Daniele De Rossit, az olasz válogatott egyik segédedzőjét, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje, és tüneteket tapasztaltak nála.

Mint ismeretes, az olasz válogatott játékosai közül Federico Bernardeschi, Leonardo Bonucci, Alessio Cragno, Vincenzo Grifo, Alessandro Florenzi, Marco Verratti, Matteo Pessina és Salvatore Sirigu esetében regisztráltak a fertőzést, és De Rossi mellett további stábtagok is produkáltak pozitív tesztet.

A 37 esztendős szakember annak idején 18 eltöltött év után hagyta el az AS Roma csapatát, és igazolt egy rövid időre az argentin Boca Juniorshoz, mielőtt végleg felhagyott volna az aktív labdarúgással. Pályafutása során világbajnok volt 2006-ban, és 117-szer húzhatta magára az olasz nemzeti csapat szerelését.