Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lehet, hogy mégsem adják el az Intert…

A fantasztikus győzelmi sorozatban lévő Inter csapata látszólag megállíthatatlanul halad a bajnoki cím felé, közben viszont a patinás olasz egylet súlyos anyagi gondokkal küzd: hónapok óta képtelen volt fizetni a játékosainak, és tulajdonosváltásra készül(t)…

Noha az olasz sajtóban hosszú hónapok óta témát szolgáltatott, hogy az Inter kínai tulajdonosa, a Steven Zhang vezette Suning Group új befektetőt keres a klub mielőbbi értékesítése érdekében.

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb információ szerint viszont nincs más választása a kínai vállalatnak, mintsem, hogy megtartsa a milánói egyesületet, ám ehhez vélhetően hitelt kellene felvenniük. Az olasz lap úgy tudja, hogy a kínai tulajdonos a napokban visszatér Milánóba és garanciákat vállal arra, hogy a tulajdonosi kör marad, illetve eldöntik, hogy milyen átigazolási kerettel vágnak neki a nyárnak.

Korábban arról lehetett olvasni, egy brit befektetési alap tulajdonába kerülhet a klub, ám nem tudtak megegyezni a kínai társasággal a vételárról, így az üzlet végül idejekorán kútba esett.

Mint ismeretes, az Inter csapata jelentős anyagi gondokkal küzd, miután a kínai állam  megtiltotta a kifelé irányuló tőkeáramlást a társaság számára, ezért például korábbi átigazolási díjukat sem tudták törleszteni a Real Madrid felé Achraf Hakimi esetében.