Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerbia: Holender góllal járult hozzá a Partizan győzelméhez – videóval

szerb bajnokság (Super Liga) 31. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a második helyezett Partizan Beograd együttese a kötelező győzelem reményében látta vendégül a mezőny második felében tanyázó Radnicski Nis csapatát…

A Partizan Beograd gárdája egy-egy félidő előtti és utáni találattal magabiztosan, 2-0-ra győzedelmeskedett a Radnicski Nis gárdája felett. Az első percektől kezdve aktívabban játszó favorit csak az első játékrész legvégén ragadta magához az előnyt japán gólfelelőse, Takuma Asano találata által. A szünet után kevesebb mint negyedórával a magyar válogatott támadója, Holender Filip is megszerezte a sérüléssel tarkított válogatott kitérő utáni első találatát, ugyanis egy szép lefordulást követően elegánsan lőtte ki a hosszú alsó sarkot. A 26 éves támadó a nyolcadik bajnoki gólját lőtte az aktuális idényben. A második találattal végképp bebiztosította a három pontot a Partizan, gólja után nem sokkal Holendert lecserélték, az eredmény pedig már nem változott.

Mivel az éllovas Crvena zvezda is magabiztosan győzött, így a Partizan a második helyen változatlanul 12 pont hátrányból követi a veretlen vetélytársat.

Partizan Beograd – Radnicski Nis 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Asano (45.), Holender (58.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye