Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU-Spurs: Solskjaer fia is beszólt Mourinhónak

Mint ismeretes, a hétvégi, Tottenham – Manchester United bajnoki mérkőzés után a Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer és a londoniak vezetőedzője, José Mourinho heves szócsatába kezdett, amit most a norvég szakember fia folytatott. 

A Tottenham bár a vezetést megszerezte a mérkőzésen, a második félidőben az MU nagyon simán fordított, és végül 1-3-ra nyert. A lefújás után a manchesteriek menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer odaszúrt ellenfelének. A mérkőzés 35. percében Edinson Cavani meg nem adott gólja előtt Scott McTominay lekönyökölte a hazaiak támadóját, Szon Hung Mint, aki egy kicsit rájátszott az esetre és percekig fentrengett a földön. A norvég szakember ezt nem tudta szó nélkül hagyni.

Ha az én fiam fetrengene így egy pofon után három percig, és tíz társának kellene őt felsegítenie, nem kapna otthon enni.”

Természetesen a Spurs menedzsere, José Mourinho sem maradt adós a válasszal, aki Solskjaer apai képességeit kérdőjelezte meg.

“Szon nagyon szerencsés, mert az ő édesapja jobb ember, mint Solskjaer. Apaként gondolkodom, mert én is az vagyok, és egy apának mindig kötelessége megetetnie a gyerekeit, függetlenül attól, hogy mit tettek korábban”

A szóbeli adok-kapokba egy közvetve szintén érintett szállt bele, Solskjaer fia, a 20 éves Noah, aki szintén odaszólt a portugálnak.

Jót nevettem az egészen. Mindenkit biztosíthatok arról, hogy mindig kapok enni, de az is igaz, hogy sosem fetrengtem még így a földön, mint Szon. Mourinho biztos csak el akarta terelni a figyelmet csapata vereségről.”