Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Védőket cserélhet egymással a Juve és a Chelsea – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus és a Chelsea vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett egymással egy potenciális játékoscsere ügyében…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Juventus és a Chelsea vezetősége már javában egyeztet egymással, hogy a két csapat megcserélje egymással egyre inkább mozdíthatóvá váló balhátvédjét, Alex Sandrót és Emerson Palmierit.

A Brazíliában született, de már ötszörös olasz válogatott Emerson 2018 januárjában csatlakozott a londoni “kékekhez”, amely 20+9 millió eurót utalt át érte az AS Romának. A 26 éves bekk szerződése 2022-ig köti a Stamford Bridge-re, és bár eddig úgy tűnt, hogy az angolok hosszabbítani akarnak vele, most már inkább hajlanának az eladására. Emerson az elmúlt két idény során sérülésektől tarkítva, 48 tétmérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben, de azóta Frank Lampard idejében már korántsem számított alapembernek, és Thomas Tuchel sem számít rá, az aktuális szezonban mindössze két bajnokin szerepelt.

A négy évvel idősebb, brazil állampolgárságú Sandro 2015-ben 26 millió euró ellenében csatlakozott a torinóiakhoz az FC Porto gárdájától. A mostani már a hatodik szezonja, és bár korábban Allegri és Sarri idejében is alapember volt, Pirlo kezei alatt – részben sérülései miatt is – kevesebb lehetőség jutott számára, a mostani idényben csupán 18 bajnokin és összesen 26 tétmeccsen lépett színre. Mindent egybevetve már több mint 200 mérkőzésen húzhatta magára a Bianconeri szerelését, de a sajtó már jó ideje cikkezett arról, hogy a 23-szoros brazil válogatott bekk szívesen kipróbálná magát a PL-ben.