Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fertőzés miatt kórházban ápolják az Arsenal sztárját!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdájának játékosa, Pierre-Emerick Aubameyang közösségi oldalán jelentette be, hogy jelenleg kórházban ápolják, mivel elkapta a maláriát.

Pierre-Emerick Aubameyang saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy jelenleg is kórházi ápolásra szorul, mivel maláriás. A gaboni támadó elmondta, hogy akkor kapta el a fertőzést, amikor válogatottbeli kötelezettségei miatt hazautazott. A 31 esztendős futballista a Slavia Praha elleni Európa-liga visszavágó előtt jelentkezett közösségi oldalán és jelezte, ő is szurkol az “Ágyúsoknak”. Emellett megköszönte a szurkolóknak, hogy így aggódnak érte, és beszámolt arról, hogy egyre jobb állapotban van.

Köszönöm nektek a sok jókivánságot. Sajnos pár héttel ezelőtt a válogatott szünet alatt megfertőződtem a maláriával. Ezen a héten pár napot a kórházban kellett töltenem, de hála az orvosoknak, már sokkal jobban vagyok. Az elmúlt néhány hétben nem éreztem magam valami jól, de erősebben fogok visszatérni. Most nézem a srácokat, hajrá Arsenal!