Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke a Juventushoz vinné az AC Milan sztárját – sajtóhír

Noha az AC Milan vezetősége gőzerővel dolgozik a megtartásának, az aktuális olasz sajtóbeszámolók értelmében könnyen lehet, hogy az egyik legfőbb riválisnál köthet ki a csapat üdvöskéje…

 

A La Gazzetta dello Sport megerősítette, hogy a játékos érdekeit képviselő Mino Raiola játékosügynök a minap Torinóban járt tárgyalni a Juventus vezetőségével az AC Milannal lejáró szerződésű Gianluigi Donnarumma esetleges nyári átigazolásának előkészítése érdekében.

A 22 esztendős kapus az évek során már többször eljátszott a távozás gondolatával, de egyelőre maga is maradni szeretne a csapatnál, és nehéz lenne elképzelni, hogy pont akkor hagyná el ingyen a klubját, amikor életében először 2021 őszétől nagy eséllyel kipróbálhatná magát a Bajnokok Ligájában is a csapat színeiben. Így alighanem valószínűsíthető, hogy valamilyen formában hamarosan megállapodás születhet a kapus új szerződéséről, amennyiben viszont nem így lesz, a Juventus mellett angol klubok is sorban állnak érte, Raiola pedig gőzerővel dolgozik azon, hogy új klubot találjon játékosának, zsíros ügynöki díjhoz juttatva ezzel saját magát.

Donnarumma fiatal kora ellenére már a hatodik szezonját tölti az AC Milan első számú kapusaként, eddigi karrierje során 243 tétmérkőzésen védhette a patinás milánói egylet kapuját.

A tehetséges kapus helyzetét természetesen több csapat is aktívan monitorozza, a hírek szerint a Chelsea és a Manchester United egyaránt készen áll akcióba lépni érte, amennyiben valóban nem sikerült megállapodni a hosszabbításról jelenlegi kenyéradójával.