Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három klub vinné az Inter tapasztalt középpályását – sajtóhír

Az aktuális olasz sajtó beszámolók értelmében meg vannak számlálva a műtétje után a közelmúltban visszatérő játékos hónapjai az Inter csapatánál, nyáron ugyanis a milánóiak búcsút inthetnek neki…

La Gazzetta dello Sport információi szerint az Inter csapata a nyári átigazolási időszakban Arturo Vidal eladására készül, mivel egyébként is csak kiegészítő ember, és inkább pénzt látnának belőle. A rutinos középpályás iránt fokozott a nemzetközi érdeklődés, hiszen az egykori chilei kapitány által irányított Olympique Marseille mellett a török Galatasaray és a brazil Flamengo egyaránt érdeklődik a megszerzése iránt.

A milánóiak által a Barcelonától a szezon előtt megszerzett rutinos chilei középpályás 30 mérkőzésen lépett pályára Antonio Conte csapatában, jelentős részükön csereként jutott lehetőséghez, és időről időre sok kritikával illetik őt, ám folyamatosan számításba veszik. Ezt megelőzően két idény alatt 96 tétmérkőzésen szerepelt a Barcelona színeiben, de Vidal megfordult például a Bayern München és a Juventus alkalmazásában is.

A 33 éves labdarúgó 2007-es válogatottbeli bemutatkozása óta 119 alkalommal húzhatta magára Chile nemzeti csapatának szerelését.