Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Otthonában rabolták ki az AS Roma játékosát

Az AS Roma csütörtök este kiharcolta a továbbjutást az Európa-liga negyeddöntőjében az Ajax Amszterdam elleni döntentlennel, éjszaka viszont kellemetlen eset érte a csapat sérült hátvédjét…

 

A La Gazetta dello Sport adta hírül, hogy csütörtökről péntekre virradóra éjjel három fegyveres férfi betört Chris Smalling házába, és arra kényszerítették az AS Roma labdarúgóját, hogy nyissa ki a széfjét és adja át az értékeit, aki így ékszereket és órákat adott át a tolvajoknak. Az esetet követően a hajnali órákban megtették a bejelentést, a rendőrség nagy erőkkel keresi a rablókat.

A 31 esztendős angol válogatott védő 2019 augusztusában 3 millió euró ellenében került kölcsönben a “Farkasokhoz”, és az olasz klubnál rendkívül elégedettek voltak a teljesítményével. Smalling 37 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as szezon során, és rendszerint eredményes mezőnymunkát mutatott be, ezért véglegesítették őt a Manchester Unitedtől. Az aktuális kiírásban viszont sérülései miatt eddig csupán 17 mérkőzésen tudott pályára lépni, és egyelőre jelenleg is csak a visszatérésére várnak.

Nem ez az elsőt, hogy rablás áldozata lesz az AS Roma egyik szereplője, ugyanis múlt novemberben Paulo Fonseca vezetőedző otthonába törtek be, de Smallingékkel ellentétben ők az eset időpontjában nem tartózkodtak otthon.