Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérült volt egész hónapban, nem fogadott el fizetést az AC Milan játékosa

Különleges gesztust hajtott végre az AC Milan rutinos támadója, aki egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára sérülés miatt a múlt hónapban, így klubját tájékoztatta róla, hogy márciusi fizetését inkább egy alapítványnak utalják át…

 

Az AC Milan kiváló vb-ezüstérmes horvát támadója, Mario Mandzukic milánói kalandja egyelőre finoman szólva is várakozáson alul marad, tekintve hogy a rutinos csatár rendszerint sérülésekkel bajlódik, azonban a Football Italia szerint mindenki számára kedves gesztust hajtott végre, amikor lemondott múlt havi gázsijáról egy alapítvány javára.

“Kivételes gesztus, amely jól mutatja az ő etikáját, profizmusát, valamint a Milanhoz való hozzáállását. A klubnak így lehetősége lesz további támogatást nyújtania a Milánói Alapítvány számára” – nyilatkozta Paolo Scaroni, a Milan elnöke.

A 34 éves horvát támadó 2019 decemberében szerződött a katari Al-Duhail csapatához, miután a korábbi meghatározó szerepe után a Juventus együttesénél parkolópályára került, ám a keletiekkel néhány hónap után szerződést bontott. A vb-ezüstérmes csatár az ázsiaiaknál mindössze tíz mérkőzésen játszott, és két gólt szerzett a klub színeiben.

Mandzukic a januári megszerzése óta négy bajnokin csereként, és egy El-találkozón a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára, gólt még nem szerzett, és rendszerint sérülésekkel bajlódik.