Sérült volt egész hónapban, nem fogadott el fizetést az AC Milan játékosa

Különleges gesztust hajtott végre az AC Milan rutinos támadója, aki egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára sérülés miatt a múlt hónapban, így klubját tájékoztatta róla, hogy márciusi fizetését inkább egy alapítványnak utalják át…

 

Az AC Milan kiváló vb-ezüstérmes horvát támadója, Mario Mandzukic milánói kalandja egyelőre finoman szólva is várakozáson alul marad, tekintve hogy a rutinos csatár rendszerint sérülésekkel bajlódik, azonban a Football Italia szerint mindenki számára kedves gesztust hajtott végre, amikor lemondott múlt havi gázsijáról egy alapítvány javára.

“Kivételes gesztus, amely jól mutatja az ő etikáját, profizmusát, valamint a Milanhoz való hozzáállását. A klubnak így lehetősége lesz további támogatást nyújtania a Milánói Alapítvány számára” – nyilatkozta Paolo Scaroni, a Milan elnöke.

A 34 éves horvát támadó 2019 decemberében szerződött a katari Al-Duhail csapatához, miután a korábbi meghatározó szerepe után a Juventus együttesénél parkolópályára került, ám a keletiekkel néhány hónap után szerződést bontott. A vb-ezüstérmes csatár az ázsiaiaknál mindössze tíz mérkőzésen játszott, és két gólt szerzett a klub színeiben.

Mandzukic a januári megszerzése óta négy bajnokin csereként, és egy El-találkozón a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára, gólt még nem szerzett, és rendszerint sérülésekkel bajlódik.