Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: A másodedző is távozhat a szezon végén! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a bajnokságban (Bundesliga) listavezető Bayern München másodedzője, Miroslav Klose is követheti Hans-Dieter Flick példáját és távozhat a szezon végén a csapattól.

Mint arról beszámoltunk, a Wolfsburg legyőzése után Hans-Dieter Flick bejelentette, hogy a szezon végén szeretne távozni a Bayern München kispadjáról annak ellenére, hogy 2023 nyaráig köti a szerződése a csapathoz. A beszámolók szerint a legfőbb oka ennek a Hasan Salihamidzic és a Flick között húzódó ellentét lehet, mivel nem értenek egyet a klub átigazolási terveiben. Az ügyben a csapat másodedzője, Miroslav Klose is megszólalt a Kickernek adott interjújában. Az egykori Bayern játékosnak az idény végéig van érvényes kontraktusa a bajor gárdánál. Klose nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, ahogy a vezetőségen belül zajlik a kommunikáció:

Számomra nem okoz problémát, hogy a klub nem tárgyalt még velem a hosszabbításról. Ami viszont nem tetszik az az, ahogy a felek kommunikálnak egymással. Leginkább a tiszteletet hiányolom a beszélgetésekből, hiszen ha nem is értenek valamiben egyet, akkor is a megfelelő keretek között kellene tárgyalniuk. Hoeness és Rummenigge tette világszintűvé a Bayernt, ami annak köszönhető, hogy nem a személyes érdekeket, hanem a Bayern Münchent helyezték előtérbe.

Klose 2007 és 2011 között erősítette a német rekordbajnokot. A klub színeiben összesen 150 alkalommal lépett pályára, amelyeken 53 gólt és 27 gólpasszt jegyzett. Másodedzőként tavaly nyáron kezdte meg munkáját a csapatnál.