Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a jövőjéről a Bayern München vezetőedzője – HIVATALOS

A Bayern München szombati 3-2-es Wolfsburg elleni győzelmét követően fontos bejelentést tett a csapat kétséges jövő elé néző vezetőedzője…

A Bayern München szombati győztes mérkőzése után a csapat vezetőedzője, Hans-Dieter Flick meglepő (?) bejelentést tett, ugyanis a Sky Sport csatornának megerősítette, hogy a szezon végén fel akarja bontani szerződését a csapattal. Az 56 éves szakember szándékáról hét közben már tájékoztatta a klub vezetőségét, a játékosokkal pedig a szombati siker után közölte elhatározását.

A német sajtó már hetek óta téma, hogy Flick veheti át az Európa-bajnokság után távozó Joachim Löw helyét a német válogatott élén, ezzel kapcsolatban a szakember sokat sejtetően csak annyit árult el: “ez egy olyan opció, amelyet minden edzőnek meg kell fontolnia”.

A bajorok másfél évvel ezelőtt kinevezett Flick a tavalyi szezon során elképesztő menetelést vitt véghez a Bayern csapatával, amely a Bundesliga és a DFB-kupa mellett a Bajnokok Ligáját is besöpörte. Ráadásul a Bajnokok Ligája történetében első csapatként a 2019-2020-as idényben százszázalékos teljesítménnyel hódította el a trófeát, minden mérkőzését megnyerve.

Sajtóhírek szerint a Bayern már el is kezdte keresni Flick utódját egy igazán rutinos admirális személyében.