Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oroszországba tart a Barcelona világbajnoka – sajtóhír

Több nemzetközi forrás is megerősítette, hogy a Barcelona vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat szebb napokat is látott világbajnok hátvédje nyári értékesítése érdekében…

A minap a neves olasz átigazolási szakértő, Fabrizio Romano információi szerint a Barcelona vezetősége a Zenit csapatával folytat tárgyalásokat a nélkülözött Samuel Umtiti eladása érdekében.

A 27 éves védő az utóbbi időben többször is hosszabb időt kényszerült kihagyni krónikus térdproblémáiból kifolyólag, és bár jó ideje téma az eladása, immár az ötödik éve tartozik a katalán klub kötelékébe. Umtiti a 2017-2018-as szezonban még 40, az azt követő idénytől kezdve viszont időrendi sorrendben csak 15, 18, idén pedig eddig 13 mérkőzésen kapott bevetést.

A kameruni felmenőkkel rendelkező Umtiti 2016-os, Olympique Lyontól való leigazolása 129 tétmeccset játszott a katalánok színeiben, a La Ligában 75 fellépést számlál, de sorozatos sérülései alaposan rányomták a bélyegét az eddigi szerepvállalására. A korábbi sajtóhírek szerint a Barca 40 millió euró ellenében készül eladni őt, angol és olasz csapatok egyaránt szívesen látnák őt, most pedig újabb potenciális kérő jelentkezett be érte.