Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla támadójára hajt a West Ham United – sajtóhír

A Kalapácsosok az idei remek szereplés következtében erősítenének keretükön, hogy a következő idényben is feltudják venni a harcot a legjobbakkal a Premier League-ben.


A La Razon értesülései szerint a West Ham United a Sevilla gólvágójára, Youssef En-Nesyrire hajt, akit valószínűleg nehéz lesz elcsábítani a spanyol csapattól, ugyanis egyik legjobbjukról van szó, ennek következtében megfogják kérni az árát.

A londoni együttes jövőre is az élbolyban szeretne végezni, éppen ezért erősítenék meg támadósorukat. A marokkói válogatott labdarúgó jelenlegi piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, szerződése 2025-ig szól az andalúziai klubbal, éppen ezért jóval többet kellene fizetni, mint amennyit ér a 23 éves csatár. En-Nesyri a 2020/21-es szezonban 45 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 22 gólt jegyzett.

Igaz abban az esetben, ha az újonnan megalakult Szuperligában résztvevő nagy angol klubokat kizárja a Premier League, akkor a Kalapácsosok jó eséllyel indulhatnak jövőre akár a bajnoki címért is.