Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az olasz kapitány bizonytalan Donnarumma ügyében

22 esztendősen a világ egyik legerősebb válogatottjának, és a roppant ígéretes jövő előtt álló AC Milannak alapembere Gianluigi Donnarumma. A milánói kapus szerződése az idény végén lejár a San Siroban, és sorsa továbbra is erősen kérdőjeles.

A Donnarumma-sztori már évek óta húzódik, és most tűnik a leghihetőbbnek az, hogy a huszonötszörös válogatott portás elhagyja nevelőklubját, az AC Milant. A piros-feketék illetékesei egyszerűen képtelenek meggyőzni Donnarummat, és képviseletét is. Mino Raiola egyelőre nem keres gőzerővel új munkaadó jelentkezését, sokkal inkább várja türelmesen az önként érdeklődőket.

Donnarumma sorsát akár segíthetné is válogatottbeli szövetségi kapitánya, ám Roberto Mancini a jelek szerint nem kíván belefolyni a nagy tanács osztogatásba. A korábbi Internazionale edző igyekezett diplomatikusan nyilatkozni a Gazzetta dello Sportnak:

„Az én szerepemben nem tudok tanácsot adni. Csak azt tudom, hogy a Milan nagyszerű klub, jól működnek és tovább fognak fejlődni. Gigionak pedig boldogságot kívánok.”.

Donnarumma potenciális kérőiként a Manchester Unitedet, a Real Madridot, a Bayern Münchent szokták emlegetni.