Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Spanyolországba a Manchester United védője! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United gárdája a nyári átigazolási időszakban elveszítheti védőjét, Eric Baillyt. Az elefántcsontparti játékosért a hírek szerint a Real Betis érdeklődik.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Manchester United szerette volna meghosszabbítani védője, Eric Bailly jövő nyáron lejáró szerződését. Bailly azonban elutasította az ajánlatot, mivel nagyobb szerepet szeretett volna kapni a csapatban. A hírek szerint a tárgyalások azóta sem hoztak előrelépést, így egyre valószínűbb, hogy a nyáron csapatot vált a 27 esztendős futballista. A Sun legfrissebb értesülései szerint az elefántcsontparti játékos iránt elsősorban Spanyolországból érdeklődnek, ahol korábban játszott már az Espanyol és a Villarreal színeiben. A beszámolók alapján a Manuel Pellegrini vezette Real Betis szeretné magához csábítani a nyáron Baillyt, aki ebben a szezonban mindössze 15 mérkőzésen kapott szerepet a “Vörös Ördögöknél”.

Bailly 2016 nyarán került a Manchester Unitedhez, amelynek színeiben többnyire sorozatos sérülései miatt összesen 100 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 1-1 gól és gólpassz a mérlege. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.