Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A La Liga elnöke nekiment Florentino Pereznek!

A spanyol labdarúgó bajnokság (La Liga) elnöke, Javier Tebas az El Chiringuito című televíziós adásában nyilvánosan üzent a Real első emberének, aki az európai Szuperliga élharcosának számít. 

Hétfő este az El Chiringuito vendége éppen Florentino Perez volt, aki az azóta már az angol klubok miatt felfüggesztett Szuperliga mellett érvelt. Egy nappal később meghívták az adásba Javier Tebast is, aki természetesen véleményezte a Real Madrid első emberének gondolatait is – A La Liga elnöke nem fogta vissza magát.

“Florentino Perez december óta tanácstalannak tűnik! Tegnap (hétfő) pedig teljesen elveszett! Számomra borzasztó, ahogyan viselkedik! Abszolút kínos az egész!” – Idézi az As Javier Tebas élő adásban elhangzott gondolatait.

“Semmit nem tud a futballról, mint iparágról. Nem létező információkat oszt meg, mindezt úgy, hogy nincs tisztában a dolgokkal és történésekkel. Florentino Perez egy nagyszerű üzletember az építkezések terén, ám egy katasztrofális klubelnök!” – Folytatta Tebas, aki már a Szuperliga-elképzelés (amelynek éppen Florentino Perez lett volna az elnöke – a szerk.) vasárnapi bejelentésekor a Twitteren véleményezte a szerinte is szakadár bajnokságot.

“Elítélendő az erőfitogtatásról szóló Szuperliga, amelyet az önzőség, illetve a szolidaritás teljes hiánya keltene életre!” – Így a sportvezető.