Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: itt a bejelentés, eldőlt Ibrahimovic jövője! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli bajnokságban szereplő AC Milan a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a csapat egyik legfontosabb játékosa, a rutinos Zlatan Ibrahimovic további egy évvel meghosszabbította a szerződését a klubbal.

A svéd csatárlegenda októberben lesz 40 esztendős, ám az egészen elképesztő fizikai állapotának köszönhetően továbbra is a legmagasabb szinten teljesít – igaz, a kisebb sérülések egyre gyakoribbak nála. Ibrahimovic új kontraktusa tehát 2022 nyaráig szól a milánóiakkal.

Ibrahimovic az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 25 találkozón lépett pályára, ezeken 17 gólt és 3 előkészítést jegyzett. A remek formájából adódóan a nem éppen a szerénységéről híres Zlatan nemrég úgy döntött, ismét szerepelni kíván a svédek nemzeti csapatában – amely az idei Európa-bajnokságon is részt vesz majd.

Sokáig úgy tűnt, Ibrahimovic vezérletével a Milannak idén meglehet a Serie A-elsőség, ám hat fordulóval az idény vége előtt már 10 pont a Rossoneri hátránya az ősi rivális Interhez képest.