Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Bayern München támadója! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a listavezető Bayern München gárdája kész új szerződést adni támadójának, Eric Maxim Choupo-Motingnak. A kameruni csatár aktuális szerződése az idény végén jár le.

A Bild legfrissebb értesülései szerint a Bayern München nemrég megkezdte a tárgyalásokat Eric Maxim Choupo-Motinggal szerződése meghosszabbításáról. A német szaklap beszámolója alapján a kameruni támadó újabb egy évre szóló szerződést kaphat a bajor klubtól, akiket meggyőzött a 32 esztendős futballista idei teljesítménye. Szintén a Bild számolt be arról, hogy a felek álláspontjai nagyon közel állnak egymáshoz, és már csak apró részletekben kell megegyezniük az aláírás előtt.

Choupo-Moting ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 30 találkozón jutott szóhoz, 1251 perc erejéig. Ez idő alatt 9 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Az utóbbi időszakban a sérüléssel bajlódó házi gólkirályt, Robert Lewandowskit kellett helyettesítenie, és becsülettel megoldotta a feladatot. A Bajnokok Ligájában egykori csapata, a Paris Saint-Germain ellen is jól játszott, ahol a Bayern három góljából kettő az ő nevéhez fűződött, valamint az utóbbi két fordulóban a Wolfsburg és a Leverkusen elleni sikerből is 1-1 találattal vette ki a részét.