Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: a csapattal edzett Agüero és De Bruyne is

A manchesteri együttes vasárnap késő délután játssza a Tottenham ellen a Carabao Kupa döntőjét, amelyen úgy néz ki bevethető lesz a csapat két talán legnagyobb sztárja is.


A Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola adott nyilatkozatot a fináléval kapcsolatban, amikor elárulta, hogy Sergio Agüero és Kevin de Bruyne is újra a csapattal tudott edzeni.

“Sergio és Kevin is edzett ma. Két hetet követően ez volt Sergio első edzése, de holnap tartunk még egy tréninget, akkor kiderül készen áll-e a játékra.”

Továbbá a spanyol mester kitért arra is, hogy vannak fontosabbak is, mint ez a kupadöntő, ugyanakkor mindent megtesznek, hogy begyűjtsék a trófeát.

“A Bajnokok Ligája egyre közelebb van és a Premier League sincs még lefutva, amik fontosabbak és nagyon figyelünk rájuk. A Tottenham számára ez az egyetlen esély, hogy trófeát szerezzenek, ezért kemény mérkőzésre számítok. Természetesen ez egy döntő, és miután bejutottunk, meg is akarjuk nyerni azt, ahogy mindenki más” – nyilatkozta Guardiola.

A Manchester City – Tottenham Carabao Kupa finálét vasárnap rendezik 17:30-as kezdettel, amelyet a Digi Sport 1 közvetít élőben.