Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Számomra a Milan olyan, mintha az otthonom lenne” – Ibrahimovic

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a svéd klasszis meghosszabbította szerződését a Piros-feketékkel, így legalább egy idényt még biztosan lehúz a támadó.


Az AC Milan csatára, Zlatan Ibrahimovic a kontraktusának megújításának hivatalos bejelentését követően elmondta, hogy imádja az egész közeget ami körbeveszi őt a csapatnál és ha tehetné, akkor élete végéig a Rossonerik színeiben rúgná a bőrt. A svéd klasszis új szerződésének értelmében évi 6 millió eurót fog keresni.

“Boldog vagyok, már régóta vártam erre a napra. Ha tehetném, akár életem végéig is a Milannál maradnék. Viszont újabb egy évig maradok és ez nagyon fontos számomra. Mindig is azt mondtam, hogy számomra a Milan olyan, mintha az otthonom lenne. Boldog vagyok itt, szeretem a csapatot, az edzőimet, és a szurkolókat is, akiket nagyon hiányolok a stadionokból” – nyilatkozta a Milan TV-nek Ibrahimovic.

A támadó már 39 éves, de a sérülései mellett így is 25 tétmérkőzésen pályára lépett a jelenleg futó idényben, amelyeken 17 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.