Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be igazolt a venezuelai játékmester – HIVATALOS

Azok után, hoyg a minap argentin vezetőedzője, Ariel Holan lemondott a Santos tréneri pozíciójáról, a tavalyi Libertadores-kupa-döntős egyik legfontosabb játékosának távozása is nyilvánosságra került…

Az MLS-ben szereplő Toronto FC csapata megerősítette, hogy 2025-ig szóló szerződést kötött a brazil Santos venezuelai kiváló cselgépével, Yeferson Soteldóval.

A 23 esztendős mélynövésű balszélső 2019 januári leigazolása óta bő két év alatt 104 mérkőzésen 20 gólt és 17 gólpasszt regisztrált a patinás brazil egylet színeiben. Soteldót az elmúlt szezonban beválasztották a Libertadores-kupa legjobb tizenegyébe és az év csapatába a Campeonato Paulistában, egyúttal viselhette a legendás Pelé ikonikus, tízes mezszámát a klubnál.

“Nagyon igazgatott vagyok, hogy a Toronto FC cspatához igazoltam. Ez az egyik legfontosabb csapat az MLS-ben, korábbi győztes, nagyszerű játékosokkal, elhivatottsággal, komoly célokkal és jövőképpel, ezért választottam ezt az egyesületet” – jegyezte meg a friss igazolás.

A 2017-es győztes és 2019-es döntő Toronto mérsékelten kezdte az MLS új, 2021-es idényét, lévén az első két mérkőzésén csak egyetlen pontot gyűjtött.