Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol élcsapat vinné a felkapott magyar védőt – sajtóhír

Az aktuális török lapinformációk szerint a korábbi angol és olasz érdeklődésük után ezúttal a spanyol bajnokság (La Liga) egyik bajnokaspiránsa szemelte ki a magyar válogatott ihletett formában játszó hátvédjét…

 

A török sporx.com értesülései szerint a spanyol bajnokság élcsapatai közé tartozó Sevilla gárdája is szívesen leigazolná a nyáron a Fenerbahce színeiben parádésan teljesítő magyar válogatott hátvédet, Szalai Attilát. A forrás úgy tudja, hogy az andalúziai együttes a PL-be készülő Jules Koundét helyettesítené honfitársunkkal.

A 23 éves magyar válogatott hátvéd mindössze januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, a kiszivárgott információk szerint a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és egy szemhunyás alatt nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, első bevetése óta 16-ból 16 bajnoki mérkőzést kivétel nélkül végig játszott, és hátvéd létére már három gólt szerzett, a múlt hétvégén is eredményes volt.

A török sajtó információi szerint a magyar légiós legalább 25 millió euró ellenében válthat klubot, így Szalai lenne minden idők legdrágább magyar labdarúgója. Ugyanakkor a forrás kiemelte, hogy a Fener kizárólag az Eb után hajlandó tárgyalni játékosa eladásáról, ugyanis abban bíznak, hogy a nyári kontinensviadal még feljebb emelheti majd az árát.