Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: maradna a veterán klasszis – sajtóhír

Az edzőváltásra készülő (?) Juventus csapatának tapasztalt harcosa nyitott lenne a maradásra, amennyiben a klub vezetése a továbbiakban is számítana szolgálataira…

 

A Corriere di Torino legfrissebb információi szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben a Juventus veterán klasszis védője, Giorgio Chiellini nem tervezi a visszavonulását, és a következő szezonban is folytatni szeretné pályafutását, bár egyelőre nem tisztázódott a jövője, ugyanis az olasz rekordbajnok ezidáig nem kínált fel számára szerződéshosszabbítási ajánlatot.

A 36 éves rutinos védő az előző szezonban hosszú hónapokat hagyott ki térdszalag-szakadása miatt, és a mostani szezonban is rendszeresen kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, az aktuális idényben eddig csupán 14 bajnokin tudott csapata rendelkezésére állni, és 21 tétmeccsen szerepelt.

Chiellini 2005 óta már több mint 500 tétmérkőzésen lépett pályára az “Öreg Hölgy” színeiben, míg a Serie A-ban a közelmúltban tudta le 400. fellépését a klub szerelésében. Pályafutása korábbi szakaszában a Livorno és a Fiorentina csapatai szerepelt. A tapasztalt labdarúgó az olasz nemzeti válogatott mezét 2004-es debütálásától kezdődően 105 alkalommal húzhatta magára. Karrierje nagy részében elkerülték őt a súlyosabb sérülések, mostanában azonban már egyre több probléma hátráltatta őt.