Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem eladó az Arsenal!

Noha a közelmúltbeli szurkolói tüntetések alkalmával az Arsenal drukkerei a mostani tulajdonosi kör távozását követelték, és fel is merült a láthatáron egy potenciális befektető, úgy tűnik nem szándékoznak értékesíteni a londoni klubot…

Stan Kroenke és Josh Kroenke a szurkolók nyílt bírálata ellenére sem akar megválni az Arsenal csapatától, az amerikai tulajdonosok a keddi napon kijelentették, hogy továbbra is száz százalékig elkötelezettek a csapat mellett, és eddig nem kaptak, de nem is fognak meghallgatni egyetlen vételi ajánlatot sem.

Emlékezhetünk rá, hogy múlt pénteken a szurkolók tüntetéseket tartottak az Emirates Stadion előtt és az amerikai család kivonulását követelték a klubtól. A Spotify-t alapító svéd milliárdos, Daniel Ek pedig máris közölte, hogy ha eladásra kerülne az egyesület, akkor őt érdekelné a megvásárlása.

Az idősebb Kroenke 2008 óta tulajdonosa az Arsenal csapatának, fia később csatlakozott a projekthez. Az amerikai üzletember számtalan tengerentúli sportban érdekelteti magát: például ő tulajdonosa az MLS-ből a Colorado Rapids, az NFL-ből a Los Angeles Rams, az NBA-ből a Denver Nuggets vagy éppen az NHL-ből a Colorado Avalanche egyesületének.