Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool már kinézte Szalah utódját – sajtóhír

Német sajtóhírek szerint a Liverpool fel szeretne készülni arra az eshetőségre, hogy ha Mohamed Szalah távozna a klubtól, és már ki is nézték az utódját. 

A német BILD információi szerint a Liverpool szeretné leigazolni a Borussia Dortmund támadóját, Jadon Sanchót, ha Mohamed Szalah-t eladná a klub. Az angol klub szeretne felkészülni mindenre a nyári átigazolási szezon előtt, így már most elkezdtek nézelődni a piacon támadófronton.

Szalah már korábban is beszélt arról, hogy szeretné magát más csapatban is kipróbálni, és a BILD információi szerint a Liverpool nem is állna az útjába, ha megtalálnák a megfelelő helyettesét.

Sancho dortmundi szerződéséből még két év maradt hátra, a piaci értékét pedig közel 100 milli euróra teszik, de a német lap szerint a Liverpool így is megengedheti magának a megvételét a Szalah eladásából befolyt összegből és a játékos fizetésének felszabadulásából.

Az angol válogatott támadót, aki a Watford és a Manchester City akadémiáján nevelkedett, korábban már szóba hozták a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel is, de most mégis a Liverpool hozhatja vissza őt a Premier League-be.

A még mindig csak 21 éves Sancho már több mint 100 mérkőzésen szerepelt a Borussia Dortmund színeiben, ebben a szezonban pedig 12 gól és 16 gólpassz áll a neve mellett 33 találkozón.