Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzője sorsáról az Ajax – HIVATALOS

Miután az új menedzsert kereső Tottenham megkörnyékezte őt, az Ajax Amszterdam csapata a pénteki napon fontos bejelentésre szánta el magát vezetőedzője jövőjével kapcsolatban…

A holland bajnoki cím legfőbb várományosának számító Ajax Amszterdam egyesülete a pénteki napon tett bejelentést róla, hogy újabb egy évvel, 2023-ig megújította vezetőedzője, Erik ten Hag jövő nyáron lejáró szerződését a klubnál.

Az 51 esztendős tréner 2017 év vége óta irányítja a patinás holland alakulat szakmai munkáját, amellyel első teljes idényében rögtön bajnok lett, valamint a Holland Kupát is megnyerte. Az Ajax 2019 tavaszán az irányításával a selejtezőből indulva egészen az elődöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában, hatalmas skalpokat és eredményeket elérve. Az elmúlt idény hajrájában bár jól álltak, Hollandiában a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették az idényt, s nem hirdettek bajnokot, az aktuális kiírásban viszont az utolsó négy fordulóban már csak egyetlen pontot kéne szerezniük az Eredivisie megnyerésével.

Az amszterdami sikerkovács tehát egyelőre nem engedett az angol csábításnak, és továbbra is az Ajax kötelékében képzeli el a jövőjét.