Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tárgyalni kezdett egyik kiszemeltjével a Tottenham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur gárdája megkezdte a tárgyalásokat egyik legfőbb kiszemeltjével, az Ajaxot irányító Erik ten Haggal.

A Tottenham számára egyértelmű cél a következő szezonra, hogy megtartsák legnagyobb értékeiket, és találjanak egy olyan menedzsert, aki képes a csapatot úgy összekovácsolni, hogy az trófeák formájában is megmutatkozzon. A londoni gárdával már hírbe hozták a Bayernhez igazoló Julian Nagelsmannt és Maurizio Sarrit is, ám minden bizonnyal róla is lecsúsznak a “Sarkantyúsok”. A beszámolók alapján a Spurs kiszemeltjei közül így már csak az Athletic Clubot irányító Marcelino és az Ajax menedzsere, Erik ten Hag maradt mozdítható. Fabrizio Romano értesülései szerint utóbbival jól haladnak az egyeztetések, ugyanis Romano arról számolt be, hogy Daniel Levy és ten Hag képviselői megegyeztek egy találkozóról, amikor leülnek tárgyalni az esetleges kinevezésről.

Erik ten Hag 2017 decemberében vette át az Ajax irányítását. A klubot eddig 163 mérkőzésen vezette, amelyből 119-et megnyert 21 döntetlen és 23 vereség mellett. A csapattal eddig 3 trófeát nyert, de az újabb bajnoki cím is már csak formalitás kérdése. Szerződése jövő nyárig köti az Ajax együtteséhez.