Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol edzőt nézett ki Mourinho helyére a Tottenham! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Tottenham Hotspur együttese a nyár folyamán szeretné a csapathoz csábítani az Athletic Club menedszerét, Marcelinót. Az 55 esztendős szakembert jövő nyárig köti szerződése a baszk csapathoz.

Mint ismert, José Mourinhót nemrég menesztették a Tottenham kispadjáról, helyét pedig a 29 esztendős Ryan Mason vette át, aki korábban volt a Spurs játékosa. Azóta több edző neve is felmerült a londoni csapat kispadjával kapcsolatban, többek között Maurizio Sarrié és Julian Nagelsmanné. A legfrissebb sajtóértesülések szerint viszont Daniel Levy egy olcsóbb megoldást szeretne, mivel Mourinho elküldése nagyon drága húzás volt. A The Athletic beszámolója alapján a Spurs új célpontja nem más, mint Marcelino, aki jelenleg az Athletic Clubot irányítja. Az 55 esztendős trénert a 2022-es szezon végéig köti kontraktusa a baszk együtteshez, de a hírek szerint igen olcsón ki lehetne őt vásárolni a szerződéséből.

Marcelino 2021 januárjában vette át az Athletic irányítását, amellyel eddig 9 győzelem, 8 döntetlen és 5 vereség a mérlege. Nemrég kétszer is megpróbálhatta megszerezni a Spanyol Király-kupát a bilbaói alakulattal, ám a Real Sociedad (0-1) és a Barcelona (0-4) ellen is alulmaradtak.